etil

Etil Alkol (etanol), çeşitli kategorize edilmemiş ajanların ilaç sınıfının bir üyesidir.

Etil Alkol Fiyatları

Bu Etil Alkol fiyat kılavuzu, çoğu ABD eczanesinde kabul edilen  indirim kartını kullanmaya dayanmaktadır . Etil Alkol enjekte edilebilir çözeltisinin maliyeti% 98, ziyaret ettiğiniz eczaneye bağlı olarak, 50 mililitre tedarik için yaklaşık 1.005 $ ‘dır. Fiyatlar sadece nakit ödeme yapan müşteriler içindir ve sigorta planlarında geçerli değildir.
Etil Alkol’ün genel bir sürümü mevcuttur, bkz.  etil alkol fiyatları

Enjekte Çözüm

% 98Etil Alkol enjekte edilebilir çözeltisi

50 mililitre için1.005.13 $ ‘ dan itibaren
miktarBirim başınaFiyat
50 (10 x 5 mililitre)$ 20.10$ 1,005.13
Önemli : Bir dizi fiyatlandırma olduğunda, tüketiciler normalde daha düşük fiyatı ödemeyi beklemelidir. Ancak, stok sıkıntısı ve diğer bilinmeyen değişkenler nedeniyle herhangi bir garanti veremiyoruz.

Drugs.com Yazdırılabilir İndirim Kartı

Lütfen dikkat: Bu bir ilaç indirim programıdır, bir sigorta planı değildir. Walgreens, CVS Pharmacy, Target, WalMart Pharmacy, Duane Reade ve ülke genelinde 65.000 eczane dahil olmak üzere tüm büyük zincirlerde geçerlidir.Ücretsiz Drugs.com İndirim Kartı bir kupon gibi çalışır ve reçeteli ilaçlar, reçetesiz ilaçlar ve evcil hayvan reçeteleri maliyetinden% 80 veya daha fazla tasarruf etmenizi sağlar.

Etil Alkol Kuponları ve İadeleri

Etil Alkol teklifleri, yazdırılabilir bir kupon, indirim, tasarruf kartı, deneme teklifi veya ücretsiz örnekler şeklinde olabilir. Bazı teklifler doğrudan web sitesinden basılabilir, diğerleri kayıt yaptırmayı, bir anket doldurmayı veya doktordan bir örnek almayı gerektirir.

Etil Alkol için Hasta Yardım Programları

Hasta yardım programları (PEİ’ler) genellikle etil alkol fiyatı ilaç şirketleri tarafından desteklenir ve düşük gelirli ya da özel kurallara uyan sigortalı ve az sigortalı kişilere ücretsiz veya indirimli ilaçlar sunar. Uygunluk gereksinimleri, her program için değişir.

https://www.ekrandegisimi.tk/2016/01/18/etil/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar